Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in De Bilt, Bilthoven of Utrecht die uw woning kan vergroten met een aanbouw, uitbouw, kantoor aan huis, dakkapel, serre, carport of garage?
Bouwbedrijf Vlieger adviseert u graag over de mogelijkheden voor een aanbouw woning of andere wens die u heeft. Stap voor stap denken wij mee en bekijken samen met u de opties die uw woning heeft voor verdere uitbreiding of uitbouw.

Aanbouw woning of meer uitbreiden?

Aanbouw huis - woning uitbouwWordt uw woning te klein of wilt u graag meer wooncomfort in uw woning? Er zijn vaak meerdere mogelijkheden om een woonkamer te vergroten aan de voor- of achterzijde, een garage als kantoor te verbouwen, een bijkeuken bij de huiskamer of keuken te betrekken, een extra slaapkamer of hobbyruimte te creëren. Vaak is er meer mogelijk dan u zelf denkt.
Bouw en Schilderbedrijf Vlieger maakt uw wensen graag bespreekbaar, zodat wij maatwerk gericht een aanbouw, verbouw of uitbouw aan uw woning kunnen realiseren.

Met een aanbouw creëert u meer ruimte

Met een aanbouw aan uw huis, voegt u meer waarde aan uw woning toe. U creëert met meer vierkante meters nieuwe mogelijkheden, leefruimte en wooncomfort. Dit kan een aanbouw keuken zijn, of van een bijschuurtje een grote woon- en leefkeuken maken. Met meer bruikbare oppervlakte, kunt u de ruimte ook anders indelen. Als u de ruimte voor een aanbouw aan uw huis heeft, kunt u gerust uw wensen aan ons voorleggen en gaan wij de mogelijkheden met u bespreken.

Wat kost een aanbouw huis?

Natuurlijk vraagt u zich af wat een aanbouw aan uw huis kost. Dit is natuurlijk afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden, de vaklieden die wij hiervoor moeten inschakelen en wat precies uw wensen zijn. Een aanbouw of uitbouw tot 4,00 m is in de meeste gevallen vergunningsvrij aan de achterzijde. Wilt u meer gaan uitbouwen dan heeft u een vergunning nodig. Graag nemen wij alles met u door, zodat u bij ons precies weet waar u aan toe bent.

Kijk voor meer informatie ook bij woningrenovatie of badkamerrenovatie.

Aanbouw woning realiseren?

Wilt u graag een uitbouw of aanbouw van uw woning en hiervoor uw wensen met ons bespreken? U kunt hieronder gelijk een aanvraag indienen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen

Creëer ook meer ruimte en wooncomfort met een aanbouw aan uw huis