Bouw- en schildersbedrijf Vlieger kunt u tevens als stukadoor inzetten om uw plafonds of wanden af te werken. Wij verzorgen vakwerk op maat voor zowel particulieren als voor bedrijven, kantoorpanden, winkelruimtes etc. Als professioneel stukadoor in De Bilt en regio Utrecht, zijn wij ervaren in stukwerk, raapwerk en schuurwerk voor egale wanden en plafonds.

Stukadoorsbedrijf voor mooi stukwerk

stucadoorOmdat wij tevens als stukadoorsbedrijf in de regio werken, staat Bouw- en schildersbedrijf Vlieger ook voor u klaar om restauratie aan stukwerk uit te voeren. Ook bij specifieke schade, herstelwerkzaamheden of bij woningrenovatie. Met het gebruik van kwaliteitsmaterialen garanderen wij een lange levensduur van ons stukwerk. Met de juiste traditionele voorbereiding van de ondergrond, kan daarna de juiste wandafwerking worden gedaan.

Een stukadoor die zich onderscheidt

Een erkende en professionele stukadoor onderscheidt zich van de doe-het- zelvers en de thuisklussers door de kwalitatieve en efficiënte uitvoering voor het realiseren van zeer gladde, egale wanden en plafonds, die goed aan de ondergrond hechten. Waar nodig worden bestaande wanden en plafonds voorbehandeld, afgedicht en uitgevlakt, voordat wij met het stukwerk beginnen.

Een stukadoor nodig?

Heeft u een stukadoor in De Bilt of regio Utrecht nodig? Dan kunt u hieronder uw aanvraag indienen. Wij horen graag waarmee wij u kunnen helpen.

Informatie aanvragen

Een stukadoor van Vlieger voor gladde, egale muren en plafonds in uw woning of bedrijf.