Wilt u uw zolder verbouwen tot extra slaapkamer of om meer ruimte maken voor een kinderkamer, kantoor, extra werkruimte, praktijk aan huis of praktische hobbykamer? Bouw- en schildersbedrijf Vlieger is graag uw sparringpartner in het vergroten van uw wooncomfort. Wij denken graag met u mee over het beter benutten van uw zolderruimte.

Wellicht heeft u zelf al een paar ideeën maar weet u niet precies hoe en wat, vraag het ons!

Zolder afbouwen en dakkapel plaatsen

zolderverbouwingVerhoog uw woonoppervlak en investeer in de overwaarde van uw huis met een zolderverbouwing! Indien gewenst kunnen wij ook een dakkapel plaatsen en bovendien uw zolder afbouwen. Naast het afbouwen van de dakkapel, nemen wij het afwerken en indelen van de zolder op ons, afgestemd op uw wensen. Voorkom warmteverlies via uw dak en bespaar op uw stookkosten, door ons tevens uw zolder te laten isoleren. Uw zolder is dan één keer klaar!

Een zolder verbouwen en de kosten

Wellicht dat u zich afvraagt: “wat kost een zolder verbouwen”? Dit is natuurlijk mede afhankelijk van uw wensen en het budget dat u hieraan wilt besteden. Soms is een kleine zolderverbouwing voldoende om toch van uw oude zolder een droomzolder te maken.

Daarin zijn diverse mogelijkheden in de materialen die wij gebruiken, de afwerking en de eventuele extra meters die wij erbij kunnen betrekken. De kosten voor een zolderverbouwing zijn dus erg variabel. Op aanvraag kunnen wij altijd een voorstel op maat voor u maken.

Zolderverbouwing aanvragen?

Wilt u graag een zolderverbouwing realiseren, vul dan onderstaande aanvraag in! Wij nemen spoedig contact met u op, zodat wij samen met u uw wensen kunnen bespreken!

Informatie aanvragen

Verhogen van uw wooncomfort door een zolderverbouwing? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden!