Met onze glasservice zijn wij tevens glaszetter in De Bilt en regio Utrecht. Heeft u een kapotte ruit, is uw ruit lek of wenst u uw woning opnieuw te beglazen, wij kunnen tevens al uw glas zetten. Wij zijn OnderhoudNL garantie gecertificeerd en kunnen u garanderen dat het glas op de juiste manier wordt geplaatst.

Glasservice regio Utrecht

glaszetten - houtrot reparatie - kozijnen vervangen - ventilatieroosters inbouwen

Situatie NA

glaszetten - houtrot reparatie - kozijnen vervangen - ventilatieroosters inbouwen

Situatie VOOR

Met onze glasservice kunnen wij het volgende glas bij u plaatsen:

  • Enkel glas
  • Dubbel glas
  • Isolerend glas, (HR, HR+ en HR ++)
  • Draadglas
  • Ventilatieroosters op de beglazing

 

 

Energielabel en isolerend glas

Een energielabel is verplicht bij verkoop of verhuur van uw huis. Wij helpen u graag bij het energiezuiniger maken van uw huis. Het vervangen van uw ruiten voor isolerend glas is een goede energiebesparende investering welke zich snel terug verdient op uw stookkosten. Het isolerende glas oftewel HR, HR+ of HR++ glas verhoogt uw wooncomfort en werkt tevens inbraakwerend. Maak uw huis energiezuiniger en laat ons uw ruiten vervangen voor isolerend glas.

Isolatie glas plaatsen definitief 6% btw

Graag maken we u erop attent dat er een regeling is die voordelig voor u kan zijn! Over de arbeidskosten bij het plaatsen van isolatieglas mag vanaf 1 januari 2014 het lage btw-tarief van 6 procent gerekend worden. Deze regeling is vanaf die datum permanent, en valt niet meer onder de tijdelijke regeling.

Glaszetten en houtrot

Bij het plaatsen van glas komen soms ook andere gebreken zoals houtrot aan uw ramen of kozijnen aan het licht. Wanneer er houtrot wordt geconstateerd, dan is het verstandig dat er een houtrotreparatie uitgevoerd wordt. Wij kunnen uw ramen en kozijnen repareren, voorzien van een deelvervanging of vervangen indien nodig. Vanzelfsprekend kunnen wij naast onze glasservice ook het schilderwerk van uw ramen en kozijnen en ramen op ons nemen.

Een glaszetter nodig?

Heeft u een glaszetter nodig? Neem dan contact met ons op of doe een aanvraag, wij maken graag een afspraak met u.

Informatie aanvragen

Met onze glasservice rijdt onze glaszetter graag bij u voor.

Het glaszetten doen wij volgens de geldende NEN- en NPR normen. Wij zijn een AF-erkend  glaszetter en kunnen u garanderen dat het glas op de juiste manier wordt geplaatst.