Met ons bouw en schildersbedrijf in De Bilt en regio Utrecht doen wij divers schilderwerk als binnen- en buiten schilder voor woningen, bedrijfspanden en VVE’s. Zoekt u een deskundige binnenschilder voor uw wandafwerking en het schilderen van het houtwerk van uw woning?
Of wilt u graag een buitenschilder voor uw gevel, ramen en kozijnen? Wij laten graag uw huis weer stralen!

Al onze werkzaamheden worden op een verantwoorde en nette manier uitgevoerd. Wij mogen ons in het uitvoeren van schilderwerk onderscheiden door onze erkenning van OnderhoudNL garantie

Wat voor schilderwerk voeren wij uit?

Een greep uit het schilderwerk van ons schildersbedrijf:

  • Al het voorkomende binnen en buiten schilderwerk
  • Het schilderen van wanden, plafonds en vloeren
  • Het geven van kleuradvies
  • Het uitvoeren van houtrotreparaties
  • Het uitvoeren van betonreparaties
  • Het uitvoeren van planmatig onderhoud

Schilderwerk voor onderhoud

Het goed onderhouden van het schilderwerk aan uw woning of bedrijfspand, vraagt om een periodieke controle over de staat van het pand. Met het juiste onderhoud en een goede onderhoudsschilder, geeft u uw woning of bedrijfspand de juiste uitstraling en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Goed en tijdig onderhoud bespaart u kosten op langere termijn. Bouw- en Schilderbedrijf Vlieger staat voor kwalitatief hoogwaardig schilderwerk van gevels, kozijnen, deuren, ramen, wanden, plafonds en vloeren.

Tevens zijn wij ook glaszetter voor het vervangen van uw glas of timmerman bij het vervangen van boeidelen, ramen, deuren en kozijnen.

Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk biedt veel mogelijkheden voor het vernieuwen van de kleur in uw interieur. Vaak voor noodzakelijk onderhoud, maar ook voor de bescherming van uw houtwerk, wanden en plafonds. Daarbij geven wij graag deskundig advies over mogelijke materialen en kleuren, waardoor u zelf of wij samen tot leuke ideeën komen. Binnen ons schilderwerk hebben wij een grote verscheidenheid aan activiteiten; van deuren , ramen en kozijnen schilderen, behang of muren verven, trap en trapopgang verven tot het schilderen van uw complete woning. Voorkom teleurstelling en laat het aan de vakman over!

Buiten schilderwerk

Met ons schildersbedrijf in De Bilt verrichten wij ook buitenschilderwerk aan woningen, VVE’s en bedrijfspanden. In het kader van woningrenovatie en schilderwerk aan monumentale panden, is tevens een vakkundige schilderbeurt noodzakelijk voor het behoud van de kwaliteit van uw woning of pand. Desgewenst adviseren wij u met betrekking tot het buitenschilderwerk over de kleurstelling, aangezien de kleur wel gezichtsbepalend is voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en service!

Een binnenschilder of buitenschilder nodig?

Heeft u een schilder nodig die waarmaakt wat hij belooft? Laat uw gegevens achter via de aanvraag dan maken wij graag een afspraak met u.

Informatie aanvragen

Kies ook voor een schildersbedrijf dat kwaliteit en vakmanschap levert.