Wilt u graag uw badkamer of toilet renoveren, of een complete badkamerrenovatie? Wij kunnen deze weer voorzien van een nieuwe uitstraling! Als uw badkamer sterk verouderd is of u wilt een ligbad of nieuwe betegeling, dan spreken wij graag de mogelijkheden met u door. Ook als u de basis wilt laten staan en alleen een aantal veranderingen wilt doorvoeren, zijn er altijd leuke ideeën om een aantal vernieuwingen te aan te brengen. Alle werkzaamheden van sloopwerk tot opleveringsschoonmaak kunnen door ons worden verzorgd.

Badkamer of toilet verbouwen

Badkamer renovatie - Egaliseren van de vloer - Stukken van wanden en plafonds, wandafwerking Leveren en monteren van vloerverwarming - Plaatsen van nieuwe afscheidingen - Betegelen van badkamer, toilet - Voegwerk en kitwerk Leveren en monteren van sanitair - Aansluiten van bad, toilet en kranenWilt u uw badkamer of toilet verbouwen, dan wilt u natuurlijk graag weten in hoeverre wij uw wensen kunnen waarmaken. Daarom komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden van een badkamerverbouwing door te spreken. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw budget en komen daarbinnen met mooie oplossingen. Ondervindt u bepaalde problemen of mankementen in uw huidige badkamer, dan kunnen wij dit repareren, vervangen of vernieuwen.

Desgewenst kunnen wij ook de wandafwerking en het schilderwerk op ons nemen. Zo kunt u optimaal van uw badkamerrenovatie genieten! Vanzelfsprekend leveren wij maatwerk, of het nou om een kleine of grote badkamer, douche of toilet gaat.

Een indruk van de mogelijkheden

  • Egaliseren van de vloer
  • Stukken van wanden en plafonds, wandafwerking
  • Leveren en monteren van vloerverwarming
  • Plaatsen van nieuwe afscheidingen
  • Betegelen van badkamer, toilet
  • Voegwerk en kitwerk
  • Leveren en monteren van sanitair
  • Aansluiten van cabines, toilet en kranen
  • Leveren en plaatsen van radiatoren

Een volledige badkamerrenovatie

Natuurlijk staan uw eigen voorkeuren, wensen en eisen voorop bij een badkamerrenovatie. Bij een volledige badkamerrenovatie heeft u vanzelfsprekend meer keuze en kunnen wij uw wensen beter vervullen. Heeft u zelf al een aantal ideeën uitgewerkt of wilt u deze graag met ons bespreken? Wij denken met u mee en adviseren u graag !

Waarom uw badkamer of toilet renoveren?

Tegen een relatief lager bedrag dan een volledig nieuwe badkamer, kunnen wij uw badkamer renoveren en voorzien van een nieuwe uitstraling door middel van een nieuwe douchecabine, een nieuwe wastafel en/of nieuwe tegels en ander badkamerinterieur.

Daarbij kunt u kiezen uit diverse materialen, dessins en afwerking. Omdat de basis van uw badkamer wel blijft staan, scheelt dit altijd kosten en kunt u toch genieten van een badkamerrenovatie voor minder geld.

Uw badkamer of toilet renoveren?

Wilt u graag vrijblijvend uw plannen voor een badkamerrenovatie of toiletrenovatie met ons doorspreken, dan kunt u hieronder een aanvraag indienen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te overleggen.

Informatie aanvragen

Laat nu uw badkamer renoveren alsof het een nieuwe badkamer is.