Bouw en Schildersbedrijf Vlieger uit De Bilt kunt u tevens als loodgietersbedrijf in regio Utrecht inschakelen. Op dit gebied van onderhoud verrichten wij divers loodgieterswerk voor het repareren en vernieuwen van lood- en zinkwerkzaamheden aan uw dak, dakgoten, dakkapel en schoorsteen.

Zink- en loodwerkzaamheden

Als loodgieter regio Utrecht zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende zink- en loodwerkzaamheden waarvoor een loodgieter nodig is. Wij werken met moderne materialen en gereedschappen om alle mogelijke loodgieterwerkzaamheden te kunnen uitvoeren.
Hierbij zorgen wij voor het herstel of vernieuwing aan gevels, balkons, goten, dakkapellen, schoorstenen en afvoersystemen. Lees hierover ook meer bij dakreparatie.

Om u een indruk te geven

  • Herstellen, vervangen van dakgoten, bak- en mastgoten en kilgoten
  • Herstellen, vernieuwen van zinken zijwangen en zinken daken van de dakkapel
  • Vervangen, herstellen van lood om schoorstenen en opgaande gevels
  • Vervangen, herstellen van hemelwaterafvoer, vergaarbakken en deklijsten
  • Afmonteren van sanitair
  • Divers leidingwerk
  • Vervangen van radiatoren

Dakbedekking en lekkage

Daklekkage komt regelmatig voor. Een lekkende dakgoot of een dak waar regen en vocht doorheen komt. Het is belangrijk om dit door een vakkundige loodgieter te laten verhelpen.

Mocht als gevolg van lekkage uw huis of bedrijfspand aangetast zijn dan kunnen wij tevens houtrotreparaties of schilderwerk ( ook linken naar schildersbedrijf) voor u uitvoeren om verdere schade aan uw woning te voorkomen. Met ons team kunnen wij veelal een daklekkage opsporen en een daklekkage repareren, waar mogelijk lood en zinkwerk bij nodig is.

Loodgieter binnenshuis

Indien u binnenshuis een loodgieter nodig heeft voor leidingwerk, monteren van mechanische ventilatie, installeren van centrale verwarming, een badkamerrenovatie, of ander loodgieterswerk, kunt u ook contact met ons opnemen. Waar mogelijk zullen wij kijken naar juiste en duurzame oplossingen, wij en ons netwerk van specialisten beschikken over veel vakkennis en ervaring zodat u ervan uit kunt gaan dat alles met precisie wordt uitgevoerd.

Een loodgieter nodig?

Heeft u een loodgieter in De Bilt of regio Utrecht nodig? Dan kunt u hieronder een aanvraag indienen of u belt ons meteen. Wij horen graag waarmee wij u kunnen helpen.

Informatie aanvragen

Voor een loodgietersbedrijf kunt u ook met Vlieger bellen!