Wandafwerking, sauswerk en behangplafond

Bouw- en schildersbedrijf Vlieger is ook gespecialiseerd in het afwerken van wanden en plafonds. Wij hebben ruime ervaring in wandafwerking met diverse vormen van stukwerk, sierpleister, spuitwerk, schilderwerk en glasvezelbehang. Wij kunnen binnenwanden en buitengevels opnieuw kleur geven, reinigen, impregneren en repareren. Met ons vakkundige team kunnen wij uw woning of bedrijf datgene bieden wat u van ons vraagt.

Wij zijn een OnderhoudNL garantie erkend bedrijf in wandafwerking.

Wandafwerking met behangsoorten

Bouw- en schildersbedrijf Vlieger kan alle soorten behang als wandafwerking of wanddecoratie aanbrengen. Naast glasvezelbehang zijn er diverse behangsoorten die uw wanden precies de sfeer kunnen geven die past bij de rest van uw interieur. Het voordeel van glasvezelbehang is dat het in vele motieven en patronen verkrijgbaar is, makkelijk overschilderbaar, stoot/krasvast en goed schoon te houden. Voorkom ergernis en teleurstelling en laat een dergelijke klus aan de vakman over!

Wandafwerking met schilderwerk

wandafwerkingAls schildersbedrijf hebben wij natuurlijk jarenlange ervaring in het schilderen van muren, kozijnen, gevels en wanden. Daarbij kiezen wij altijd voor duurzame oplossingen, zodat uw wanden en plafonds voor langere tijd weer als nieuw lijken. Voor zowel de binnenmuren, als de plafonds en de buitengevels maken wij gebruik van hoogwaardige en duurzame latexsoorten.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u graag weten wat wij met betrekking tot wandafwerking voor u kunnen betekenen, neemt u dan middels onderstaande button contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Informatie aanvragen

Voorkom ergernis en teleurstelling en laat een dergelijke klus aan de vakman over!