BouwmetVlieger staat als bouwbedrijf garant voor kennis, ervaring en vakmanschap, al 16 jaar. Wij onderhouden effectief en totaal, renoveren vakkundig en communiceren helder.
Dat geeft tevreden klanten en frisse woningen en gebouwen die er weer een tijd tegen kunnen. Onze jarenlange ervaring, vakbekwaamheid en betrokkenheid heeft inmiddels geresulteerd in een groeiende vaste klantenkring in De Bilt, Bilthoven en regio Utrecht. Wij blijven ervoor zorgen dat u als klant tevreden bent en blijft.

Bouwbedrijf en schildersbedrijf: alles onder één dak

Als bouwbedrijf en schildersbedrijf werken wij met een vast netwerk van partners. Een schilder, loodgieter, glaszetter, stukadoor, wij weten precies wie in te zetten voor welke specialisatie. Zo zijn wij flexibel met ons netwerk en sterk als een team. Voor elke bouw- of renovatieklus vindt u bij ons alles onder één dak. Wel zo handig en hoeft u niet verder te zoeken naar een persoon of bedrijf voor bijkomende werkzaamheden.

Ons streven

Wij zijn graag uw sparringpartner en meedenker bij het verbouwen, renoveren, vernieuwen of afwerken van uw huis, zolder, badkamer, dak, kozijnen en deuren. Daarbij hechten wij veel waarde aan hoge kwaliteit, persoonlijk contact en flexibel kunnen schakelen bij gewijzigde omstandigheden of een meervraag. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine bouwopdrachten, schilderwerk, houtrotreparatie, loodgieterswerk, timmerwerk of andere vragen, zodat wij samen met u kunnen bekijken wat u hiervoor nodig heeft.

Onze onderscheidende kernwaarden

Wij onderscheiden ons met de volgende kernwaarden:

  • Hoge mate van persoonlijk contact en betrokkenheid
  • Heldere communicatie en 1 aanspreekpunt voor alle werkzaamheden
  • U kunt rekenen op hoge kwaliteit tegen een eerlijk tarief
  • Sparringpartner in uw bouw en onderhoud, grote en kleine klussen
  • Door onze kleinschaligheid zijn wij erg flexibel
  • Alles onder één dak, waardoor opdrachten goed op elkaar afgestemd worden