Bij Bouw- en schildersbedrijf Vlieger kunt u tevens terecht voor uw dakrenovatie of dakreparatie. Op dit gebied zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende dakwerkzaamheden. Zoekt u een dakreparateur in De Bilt, Bilthoven, Zeist, Houten, Hilversum of regio Utrecht, dan kunt u met één telefoontje ons inschakelen voor uw dakreparatie.

Dakreparatie uitvoeren

dakwerkzaaheden - dak renovatie - verhelpen van lekkage - dakkapel - dakisolatie - dakgoten - boeidelenWij kunnen onder meer de volgende dakreparaties en werkzaamheden uitvoeren:

  • Verhelpen van daklekkage
  • Vervangen en monteren van dakbeschot, pannenlatten, dakpannen en nokvorsten
  • Renoveren, vervangen van complete pannendaken
  • Renoveren, vervangen van platte daken, bitumen dakbedekking
  • Vervangen van platte daken van bitumen voor EPDM-rubberfolie
  • Plaatsen van dakkapellen
  • Monteren of vervangen van dakisolatie
  • Schoorsteenrenovatie, voegenherstel en het vervangen van lood
  • Het vervangen of plaatsen van dakramen, Velux
  • Vervangen en herstellen van boeidelen en goten

Dakonderhoud aan uw dak

Om lekkage of veroudering tegen te gaan, is het belangrijk om ook voor dakonderhoud zorg te dragen. Van welk materiaal uw dak, dakgoten, dakbedekking of dakisolatie ook is gemaakt, Bouw- en schildersbedrijf Vlieger heeft ervaring in alle soorten montage, vervanging of renovatie van dakmaterialen. Om er voor te zorgen dat het dak van uw huis in optimale staat blijft, is het van belang om eventuele beschadigingen, mogelijke lekkages of schoorsteenonderhoud tijdig te laten controleren en nodige dakreparaties te laten uitvoeren.

Dakreparatie bij lekkage

Een daklekkage is erg vervelend en kan grote gevolgen hebben voor plafonds en muren wanneer het water er doorheen komt. Voorkom een nog grotere dakreparatie of schade aan uw huis door ons op tijd te bellen, zodat wij het dak opgaan om de lekkage op te sporen en een dakreparatie uit te voeren. Zeker bij slecht dakonderhoud kan er daklekkage ontstaan.

Laat dus tijdig uw dak controleren en de dakgoten schoonmaken en nakijken, de schoorsteen renoveren, rotte boeidelen herstellen, dakpannen vervangen of uw bitumen dak repareren.

Dakrenovatie bij oude daken

Is het nodig om uw dakbedekking te vervangen of een compleet pannendak te renoveren voor een uitvoerige dakrenovatie? Zeker bij oudere daken zal dit in de gunstigste gevallen na 20 of 30 jaar moeten gebeuren. Dit is mede afhankelijk van de kwaliteit en duurzaamheid van uw dakbedekking. Wij kunnen niet alleen uw dakbedekking vervangen, maar ook het gehele dak vernieuwen. Daarbij kunnen we ook gelijk de juiste dakisolatie monteren, zodat u bespaart op uw energierekening en uw huis minder warmte via het dak verliest.

Heeft uw dak een dakreparatie of dakrenovatie nodig?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten van dakreparatie, dakonderhoud, een dakgoot vervangen of een andere dakreparatie klus? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij bij u langs kunnen komen om uw (hulp)vraag te bespreken.

Informatie aanvragen

Ook voor een dakreparatie of dakrenovatie belt u naar bouwbedrijf Vlieger.